ZOJC GOLF

In 2019 wordt net als in voorgaande jaren opnieuw de Zeeuwse Onderlinge Jeugd Competitie Golf,  ZOJC Golf, georganiseerd. De organisatie is in handen van de jeugdcommissies van: Grevelingenhout,  De Woeste Kop, GV Reymerswael, De Dombugsche, De Zeeuwsche, De Brugse Vaart en De Wouwse Plantage. De competitie wordt dit jaar gespeeld over 4 wedstrijden op resp.: Wouw, Bruinisse,Oostburg en Axel. De laatste wedstrijd is tevens de finale wedstrijd van het jaar.

Tijdens de competitie spelen de jeugdleden met leeftijd- en/of niveau-genoten een 9 holes (Stableford) of 18 holes (Strokeplay of Stableford) golfwedstrijd. Er wordt gespeeld in diverse categoriën die zijn ingedeeld naar leeftijd en golfniveau c.q. handicap. Per wedstrijddag worden de dagwinnaars bekend gemaakt waarbij de dagprijzen zullen worden verdeeld. Daarnaast wordt er natuurlijk gestreden om de felbegeerde bekers in het Algemeen Klassement waarbij na de laatste wedstrijd de overall winnaars bekend zullen worden gemaakt.

Wie kan er meedoen?

Jeugdleden van de hier boven vermelde golfclubs tot en met 21 jaar met minimaal een clubhandicap en startkwalificatie. Het jaar van geboorte is bepalend voor deelname (conform NGF regels) !!!

Jeugdleden die zich aanmelden moeten minimaal 2x aan een ZOJC wedstrijd deelnemen en zijn sowieso VERPLICHT aan de FINALE wedstrijd deel te nemen. De organisatie verwacht namelijk dat alle deelnemers aanwezig zijn bij de bekendmaking van het Algemeen Klassement en de daarbij behorende prijsuitreiking.

Spelvorm  (onder voorbehoud!)

Jeugdleden met handicap   0,0 – 19.9 spelen 18 holes Strokeplay (bruto/netto)
Jeugdleden met handicap 20.0 – 36.0 spelen 18 holes Stableford
Jeugdleden met handicap 36.1 – 54.0 spelen 9 of 18 holes Stableford (afhankelijk van leeftijd !)

N.B. ! De eenmaal gemaakte keuze geldt vervolgens voor ALLE wedstrijden

Speeldata en locaties:

Voor speeldata: zie inschrijven of startlijsten.

Let op: - Alle wedstrijden worden dit jaar op zondag gespeeld.
            - Deelnemers moeten minimaal 1 uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn. 
            - Na de wedstrijd wordt er een drankje aangeboden.  

Wat kost het?

Het inschrijfgeld voor 4 wedstrijden bedraagt € 30,00

Het inschrijfgeld voor 3 wedstrijden bedraagt € 22,50

Het bedrag is dus afhankelijk van de hoeveelheid wedstrijden die een deelnemer speelt. Gelieve dit vooraf goed aan te geven ! Het inschrijfgeld dient voorafgaande aan de eerste wedstrijd te zijn voldaan op rekeningnummer NL26RABO0349769753 tnv. D.P. Smits-van de Velde !!! Het inschrijfgeld is bestemd voor een drankje na de wedstrijd, het diner na afloop van de finalewedstrijd op Golfclub De Woeste Kop en de te winnen dagprijzen. Deze dagprijzen worden verzorgd door de organiserende club.

Wat verder nog belangrijk is:

ALLE deelnemers (EN begeleiders) worden verzocht om zorg te dragen voor passende golfkleding, uitrusting en golfschoenen !

De begeleiding van de diverse flights wordt dit jaar verzorgd door de organiserende club.

Aanmeldingen graag vóór 1 juni 2019 a.s. plaatsen via het deelnameformulier op deze website. Zorg dat je er bij bent!

Uiteraard zien we de deelnemers van de afgelopen jaren graag weer terug tijdens de aanstaande ZOJC Golf maar we rekenen natuurlijk ook weer op diverse nieuwe aanmeldingen van jeugdleden. Jaarlijks zien we ruim 60 jeugdleden van de onderlinge golfclubs deelnemen die samen met veel plezier in een regionale competitie sportieve strijd voeren maar vooral kennis maken met het spelen met elkaar en ervaring opdoen op verschillende golfbanen. We zien er enorm naar uit om ook in 2019 een breed deelnemersveld te hebben vol enthousiaste jeugdgolfers ! Samen met jullie willen we er weer een spannend jaar van maken vol golfplezier ! Zet de data alvast in je agenda, speel mee en meld je op tijd aan!

Sportieve groeten van de gezamenlijke jeugdcommissies

Laatste update: 2019-02-11